Nutriční hodnoty (Sedlácké fondue)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 756 kJ / 3 527 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,95 g |
Tuky | 378,60 g |
– nasycené | 184,59 g |
– nenasycené | 189,45 g |
–– mononenasycené | 162,23 g |
–– polynenasycené | 27,23 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 315 mg |
Sodík | 7,21 g |
Sůl | 18,00 g |
Sacharidy | 10,95 g |
– cukry | 9,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
kulatý bochník chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
45 dkg 45 dkg prorostlé slaniny | Špek | 450 g |
3 3 tavené sýry | Sýr tavený | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
1 1 kysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
olej | Olej řepkový | |
pepř | Pepř černý | |
Vegeta | Kořenící směs sypká | |
zelená pažitka | Pažitka čerstvá |