Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňová marmeláda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 204 kJ /
2 917 kcal
Bílkoviny16,26 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,26 g
Tuky6,19 g
– nasycené2,21 g
– nenasycené2,06 g
–– mononenasycené0,45 g
–– polynenasycené1,61 g
––– omega 30,30 g
Vláknina60,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 51 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy670,98 g
– cukry615,85 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg dýně Dýně čerstvá 1000 g
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g
1/2 kg 1/2 kg cukru krupice Cukr bílý 500 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 Gelfix 2:1 (nebo Pektogel, želírovací cukr, aj.) Želatina cukrářská
2 kapky 2 kapky meruňkové tresti Aroma meruňkové
1 špetka 1 špetka kyseliny citronové E330 - Kyselina citronová
rum (dle chuti) Rum

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.