Nutriční hodnoty (Dýňová marmeláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 204 kJ / 2 917 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,26 g |
Tuky | 6,19 g |
– nasycené | 2,21 g |
– nenasycené | 2,06 g |
–– mononenasycené | 0,45 g |
–– polynenasycené | 1,61 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 60,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 51 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 670,98 g |
– cukry | 615,85 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg dýně | Dýně čerstvá | 1000 g |
1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
1/2 kg 1/2 kg cukru krupice | Cukr bílý | 500 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 Gelfix 2:1 (nebo Pektogel, želírovací cukr, aj.) | Želatina cukrářská | |
2 kapky 2 kapky meruňkové tresti | Aroma meruňkové | |
1 špetka 1 špetka kyseliny citronové | E330 - Kyselina citronová | |
rum (dle chuti) | Rum |