Nutriční hodnoty (Bylinkový krém)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 113 kJ / 983 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,01 g |
Tuky | 83,52 g |
– nasycené | 55,69 g |
– nenasycené | 26,27 g |
–– mononenasycené | 22,79 g |
–– polynenasycené | 3,48 g |
––– omega 3 | 0,80 g |
Vláknina | 8,17 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 106 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 44,85 g |
– cukry | 13,28 g |
––– laktóza | 7,58 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 ks 3 ks velké brambory | Brambor zimní | 150 g |
1 1 kořenové petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
kerblík | Kerblík nať čerstvá | |
1 l 1 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1000 ml |
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
citrónová šťáva | Šťáva z citrónu |