Nutriční hodnoty (Frittata s houbami shiitake a koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 097 kJ / 1 696 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 104,79 g |
Tuky | 57,97 g |
– nasycené | 12,61 g |
– nenasycené | 45,33 g |
–– mononenasycené | 22,53 g |
–– polynenasycené | 22,80 g |
––– omega 3 | 0,57 g |
Vláknina | 109,44 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,15 g |
Sůl | 2,46 g |
Sacharidy | 149,52 g |
– cukry | 13,27 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
4 4 rozmačkané stroužky česneku | Česnek čerstvý | 280 g |
cca 200 g 200 g hub shiitake nakrájených na tenčí proužky (výborné seženete např. v Hale 22 v Holešovické tržnici) | Shiitake čerstvá | 200 g |
500 g 500 g tofu natural | Tofu natural | 500 g |
1 lžíce 1 lžíce dobré sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
čerstvý černý mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1/4 hrnku 1/4 hrnku lahůdkového droždí (nejedná se o kvasnice!) | Droždí lahůdkové | |
1/2 1/2 hrnku nasekaného čerstvého kopru (klidně ještě trochu více) | Kopr nať čerstvý | |
větší špetka špetka soli | Sůl mořská |