Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová panenka s bramborovým špízem a houbovým přelivem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 509 kJ /
1 795 kcal
Bílkoviny124,54 g
– z toho živočišné bílkoviny120,23 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,31 g
Tuky112,08 g
– nasycené50,76 g
– nenasycené55,11 g
–– mononenasycené46,52 g
–– polynenasycené8,59 g
––– omega 30,35 g
Vláknina13,11 g
Cholesterol 328 mg
Sodík 1,96 g
Sůl4,73 g
Sacharidy37,05 g
– cukry11,58 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
asi 500 g 500 g vepřové panenky Vepřová panenka 500 g
rozmarýn Rozmarýn sušený
tymián Tymián sušený
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
pár kuliček kuliček barevného pepře Pepř barevný
3 3 šalotky Šalotka čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
červená paprika Paprika červená čerstvá
zelená paprika Paprika zelená čerstvá
žlutá paprika Paprika žlutá čerstvá
brambory Brambor zimní
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
2 lžíce 2 lžíce smetany Smetana kravská sladká 12% 50 ml
1 lžíce 1 lžíce domácího houbového koření Provensálské koření 15 g
2 dl 2 dl vína Víno bílé suché 200 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky dijonské hořčice Hořčice dijonská 3 g
2 dl 2 dl hovězího vývaru Vývar hovězí 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.