Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapr na zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 676 kJ /
879 kcal
Bílkoviny12,45 g
– z toho živočišné bílkoviny1,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,70 g
Tuky64,98 g
– nasycené22,40 g
– nenasycené41,02 g
–– mononenasycené31,93 g
–– polynenasycené9,09 g
––– omega 31,85 g
Vláknina28,56 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 842 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy56,80 g
– cukry13,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 porce 1 porce kapra Kapr
50 g 50 g uzené slaniny Špek 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1/2 1/2 zelené papriky Paprika zelená čerstvá
1/2 1/2 rajčete Rajče červené čerstvé 30 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté papriky Paprika červená sušená 0.5 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku (nasekané) Česnek čerstvý 14 g
1 1 malá cibule (nasekaná) Cibule čerstvá 70 g
petrželová nať Petržel nať čerstvá
bazalka Bazalka čerstvá
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.