Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kynutý jablečný závin)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 046 kJ /
3 596 kcal
Bílkoviny78,01 g
– z toho živočišné bílkoviny15,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,15 g
Tuky88,78 g
– nasycené23,85 g
– nenasycené57,50 g
–– mononenasycené36,59 g
–– polynenasycené20,91 g
––– omega 31,68 g
Vláknina51,70 g
Cholesterol 441 mg
Sodík 702 mg
Sůl1,62 g
Sacharidy574,59 g
– cukry217,00 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
100 g 100 g rozpuštěné Hery Margarín 100 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
60 g 60 g cukru Cukr bílý 60 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
20 g 20 g čerstvého droždí (nebo 2 lžičky sušeného droždí) Droždí pekařské lisované 20 g
8-10 8-10 jablek Jablko čerstvé 1350 g
skořicový cukr (nebo skořice) Cukr skořicový
cukr moučka Cukr bílý
strouhanka (nebo mleté ořechy) Strouhanka pšeničná
rozinky Rozinky
rozpuštěné máslo Máslo kravské
vejce na potření Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.