Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s kozím sýrem a ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 349 kJ /
561 kcal
Bílkoviny20,76 g
– z toho živočišné bílkoviny20,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,26 g
Tuky35,85 g
– nasycené16,97 g
– nenasycené17,88 g
–– mononenasycené15,05 g
–– polynenasycené2,83 g
––– omega 30,41 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 50 mg
Sodík 37 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy38,94 g
– cukry29,89 g
––– laktóza1,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrsti 2 hrsti polníčku Polníček čerstvý
1 1 větší bulvu červené řepy Červená řepa čerstvá
1 hrst 1 hrst vlašských ořechů Vlašské ořechy
100 g 100 g kozího sýra BIO přírodního Sýr hrudkový kozí 100 g
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
1 lžíce 1 lžíce balzamikového octa Ocet balsamikový bílý 20 ml
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
hrubozrnná mořská sůl (dle potřeby) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.