Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s kozím sýrem a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 349 kJ / 561 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,26 g |
Tuky | 35,85 g |
– nasycené | 16,97 g |
– nenasycené | 17,88 g |
–– mononenasycené | 15,05 g |
–– polynenasycené | 2,83 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 37 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 38,94 g |
– cukry | 29,89 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrsti 2 hrsti polníčku | Polníček čerstvý | |
1 1 větší bulvu červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
1 hrst 1 hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
100 g 100 g kozího sýra BIO přírodního | Sýr hrudkový kozí | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
1 lžíce 1 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
hrubozrnná mořská sůl (dle potřeby) | Sůl mořská |