Nutriční hodnoty (Polentové noky s gorgonzolou a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 410 kJ / 1 532 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,75 g |
Tuky | 60,08 g |
– nasycené | 34,31 g |
– nenasycené | 25,21 g |
–– mononenasycené | 21,84 g |
–– polynenasycené | 3,38 g |
––– omega 3 | 0,42 g |
Vláknina | 12,50 g |
Cholesterol | 166 mg |
Sodík | 965 mg |
Sůl | 1,98 g |
Sacharidy | 194,42 g |
– cukry | 25,65 g |
––– laktóza | 6,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g instantní polenty | Polenta | 250 g |
150 g 150 g Gorgonzoly | Gorgonzola | 150 g |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
farmářská slanina | Špek | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
sůl | Sůl mořská |