Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polentové noky s gorgonzolou a slaninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 410 kJ /
1 532 kcal
Bílkoviny47,15 g
– z toho živočišné bílkoviny28,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,75 g
Tuky60,08 g
– nasycené34,31 g
– nenasycené25,21 g
–– mononenasycené21,84 g
–– polynenasycené3,38 g
––– omega 30,42 g
Vláknina12,50 g
Cholesterol 166 mg
Sodík 965 mg
Sůl1,98 g
Sacharidy194,42 g
– cukry25,65 g
––– laktóza6,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g instantní polenty Polenta 250 g
150 g 150 g Gorgonzoly Gorgonzola 150 g
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
farmářská slanina Špek
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.