Nutriční hodnoty (Pečená skořicová jablíčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 863 kJ / 2 357 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,60 g |
Tuky | 106,24 g |
– nasycené | 11,37 g |
– nenasycené | 89,97 g |
–– mononenasycené | 76,41 g |
–– polynenasycené | 13,56 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 45,67 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 58 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 286,86 g |
– cukry | 177,09 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 větší jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
8 lžic 8 lžic ovesných vloček | Vločky ovesné | 120 g |
1 lžíce 1 lžíce mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 15 g |
4 lžíce 4 lžíce nasekaných lískových ořechů | Lískový ořech | 60 g |
100 g 100 g lískooříškového másla Nutspread | Máslo z lískových ořechů | 100 g |
4 lžíce 4 lžíce medu | Med nepasterovaný | 144 g |