Nutriční hodnoty (Hříbková omáčka se sušenými rajčaty na těstoviny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 190 kJ / 284 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 24,68 g |
– nasycené | 12,61 g |
– nenasycené | 7,90 g |
–– mononenasycené | 6,80 g |
–– polynenasycené | 1,10 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 258 mg |
Sodík | 233 mg |
Sůl | 0,58 g |
Sacharidy | 4,60 g |
– cukry | 4,25 g |
––– laktóza | 4,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 čerstvý hřib | Hřib čerstvý | |
4 ks 4 ks sušených rajčat naložených v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
1 PL 1 PL nastrouhaného Parmazánu | Parmezán | 15 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
jakékoliv těstoviny uvařené al dente | Těstoviny pšeničné |