Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Makové lívance s povidly a tvarohem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie14 790 kJ /
3 535 kcal
Bílkoviny117,71 g
– z toho živočišné bílkoviny64,26 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,45 g
Tuky93,58 g
– nasycené39,44 g
– nenasycené42,65 g
–– mononenasycené23,21 g
–– polynenasycené19,44 g
––– omega 30,93 g
Vláknina33,15 g
Cholesterol 688 mg
Sodík 550 mg
Sůl1,22 g
Sacharidy538,90 g
– cukry285,15 g
––– laktóza36,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
20 g 20 g droždí (nebo 1KL prášku do pečiva) Droždí pekařské lisované 20 g
50 g 50 g moučkového cukru Cukr bílý 50 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
50 g 50 g mletého máku Mák modrý mletý 50 g
1 KL 1 KL citronové kůry Citronová kúra čerstvá 5 g
1 KL 1 KL mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
350 g 350 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 350 g
olej na pečení Olej řepkový
200 g 200 g švestkových povidel Povidla 200 g
250 g 250 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
100 ml 100 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.