Nutriční hodnoty (Fazolový salát s bazalkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 213 kJ / 1 963 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 109,43 g |
Tuky | 36,92 g |
– nasycené | 5,79 g |
– nenasycené | 30,12 g |
–– mononenasycené | 24,43 g |
–– polynenasycené | 5,68 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 90,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 42 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 254,17 g |
– cukry | 24,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 g 450 g velkých uvařených fazolí | Fazole bílé | 450 g |
1 1 okurek | Okurka salátová čerstvá | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
3 lžíce 3 lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 45 ml |
2 lžíce 2 lžíce sekané bazalky | Bazalka čerstvá | 30 g |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |