Nutriční hodnoty (Brambory na paprice (tchýniny))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 594 kJ / 381 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,96 g |
Tuky | 0,74 g |
– nasycené | 0,11 g |
– nenasycené | 0,11 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,06 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 17,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 35 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 77,40 g |
– cukry | 12,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 velké špekáčky | Špekáček | |
8 8 (i více) brambor | Brambor zimní | 400 g |
2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
asi lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
chilli nebo feferonkové floky | Chilli paprička sušená | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
nové koření (používám mleté) | Nové koření | |
vývar | Vývar hovězí | |
na zahuštění mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | |
ocet | Ocet lihový |