Nutriční hodnoty (Kuře na jablku a voňavém koření)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 344 kJ / 799 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,59 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,91 g |
Tuky | 51,41 g |
– nasycené | 32,78 g |
– nenasycené | 17,36 g |
–– mononenasycené | 15,53 g |
–– polynenasycené | 1,82 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 17,70 g |
Cholesterol | 156 mg |
Sodík | 72 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 70,91 g |
– cukry | 55,01 g |
––– laktóza | 3,44 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
2 2 středně velká jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 1 středně velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
5 plátků 5 plátků másla o síle cca 5mm | Máslo kravské | 50 g |
5 cm 5 cm dlouhá skořice | Skořice ceylonská | |
6 6 hřebíčků | Hřebíček | |
1 lžička 1 lžička mletého sušeného zázvoru | Zázvor sušený | 5 g |
150 ml 150 ml brusinkový džus nebo brusinková šťáva | Džus brusinkový | 150 ml |
80 ml 80 ml smetany použila jsem 31% Kunín | Smetana kravská sladká 12% | 80 ml |
sůl | Sůl mořská |