Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře na jablku a voňavém koření)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 344 kJ /
799 kcal
Bílkoviny7,50 g
– z toho živočišné bílkoviny2,59 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,91 g
Tuky51,41 g
– nasycené32,78 g
– nenasycené17,36 g
–– mononenasycené15,53 g
–– polynenasycené1,82 g
––– omega 30,31 g
Vláknina17,70 g
Cholesterol 156 mg
Sodík 72 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy70,91 g
– cukry55,01 g
––– laktóza3,44 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí čtvrtky Kuře stehno s kůží
2 2 středně velká jablka Jablko čerstvé 300 g
1 1 středně velká cibule Cibule čerstvá 70 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
5 plátků 5 plátků másla o síle cca 5mm Máslo kravské 50 g
5 cm 5 cm dlouhá skořice Skořice ceylonská
6 6 hřebíčků Hřebíček
1 lžička 1 lžička mletého sušeného zázvoru Zázvor sušený 5 g
150 ml 150 ml brusinkový džus nebo brusinková šťáva Džus brusinkový 150 ml
80 ml 80 ml smetany použila jsem 31% Kunín Smetana kravská sladká 12% 80 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.