Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Velikonoční nádivka (hlavička) - klasika z jizerskokrkonošské oblasti)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie16 445 kJ /
3 931 kcal
Bílkoviny275,18 g
– z toho živočišné bílkoviny225,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,00 g
Tuky162,56 g
– nasycené41,79 g
– nenasycené82,21 g
–– mononenasycené64,24 g
–– polynenasycené17,97 g
––– omega 32,06 g
Vláknina25,00 g
Cholesterol 2,05 g
Sodík 7,12 g
Sůl16,73 g
Sacharidy329,20 g
– cukry25,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vepřového plecka Vepřová plec 300 g
300 g 300 g uzeného bůčku Vepřový bok uzený 300 g
300 g 300 g kuřecího masa Kuře prso 300 g
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1 špetka 1 špetka tymiánu Tymián sušený
1 špetka 1 špetka rozmarýnu Rozmarýn sušený
500 g 500 g tvrdých rohlíků (asi 11 rohlíků) Rohlík pšeničný bílý 500 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
muškátový oříšek Muškátový oříšek
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
pažitka Pažitka čerstvá
petrželka Petržel nať čerstvá
libeček Libeček čerstvý
kopřivy (lze vynechat) Kopřiva dvoudomá listy čerstvé
česnek Česnek čerstvý
houby (možno vynechat) Hřib čerstvý
máslo na vymazání formy Máslo kravské
strouhanka na vysypání formy Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.