Nutriční hodnoty (Kapustičky s pažitkovým pestem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 440 kJ / 344 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,55 g |
Tuky | 24,48 g |
– nasycené | 4,31 g |
– nenasycené | 17,74 g |
–– mononenasycené | 9,34 g |
–– polynenasycené | 8,40 g |
––– omega 3 | 1,16 g |
Vláknina | 7,35 g |
Cholesterol | 5 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 16,52 g |
– cukry | 3,75 g |
––– laktóza | 0,23 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 150 g |
2 lžíce 2 lžíce nasekané pažitky | Pažitka čerstvá | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1/2 lžíce 1/2 lžíce nastrouhaného parmezánu | Parmezán | 7.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce nasekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 15 g |