Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékaná zelenina)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 299 kJ /
788 kcal
Bílkoviny13,51 g
– z toho živočišné bílkoviny12,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,63 g
Tuky77,60 g
– nasycené45,84 g
– nenasycené27,52 g
–– mononenasycené22,80 g
–– polynenasycené4,72 g
––– omega 30,63 g
Vláknina1,47 g
Cholesterol 459 mg
Sodík 162 mg
Sůl0,41 g
Sacharidy8,85 g
– cukry5,21 g
––– laktóza5,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
kapustové listy (na pokrytí dna zapékací misky) Kapusta hlávková čerstvá
1 1 květák Květák čerstvý
2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru i s pěknými lístky Celer řapíkatý
asi 5 cm asi 5 cm bílé části pórku Pórek čerstvý
pažitkou Pažitka čerstvá
chilli papričkami Chilli paprička čerstvá
libečkem Libeček čerstvý
rozmarýnem Rozmarýn sušený
muškátový květ Muškát květ sušený
kmín Kmín
pepř Pepř černý
tymián Tymián sušený
sůl Sůl mořská
bobkový list Bobkový list sušený
libeček (do vody na uvaření květáku) Libeček čerstvý
voda (na květák) Voda
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku na dochucení květákové kaše Česnek čerstvý 10.5 g
200 ml 200 ml šlehačky Šlehačka 35% 200 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
vývar z květáku Vývar zeleninový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.