Nutriční hodnoty (Smažená krkovička v županu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 12 116 kJ / 2 896 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 175,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 152,23 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,89 g |
Tuky | 180,71 g |
– nasycené | 56,05 g |
– nenasycené | 90,03 g |
–– mononenasycené | 73,65 g |
–– polynenasycené | 16,38 g |
––– omega 3 | 0,81 g |
Vláknina | 46,98 g |
Cholesterol | 948 mg |
Sodík | 5,52 g |
Sůl | 12,80 g |
Sacharidy | 118,75 g |
– cukry | 65,10 g |
––– laktóza | 3,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450-500 g 450-500 g vepřové krkovičky | Vepřová krkovice | 475 g |
2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
120 g 120 g Parmezánu | Parmezán | 120 g |
50 g 50 g rajčatového protlaku nebo několik lžic kečupu | Protlak rajčatový | 50 g |
3-4 3-4 žampiony | Žampion čerstvý | |
1/2 hlávky 1/2 hlávky pekingského zelí | Zelí pekingské čerstvé | 1500 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
1 1 paprikový lusk | Paprika bílá čerstvá | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
4-5 4-5 žampionů | Žampion čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |
2-3 lžíce 2-3 lžíce panenského olivového oleje | Olej olivový | 50 ml |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
2-3 lžičky 2-3 lžičky cukru | Cukr bílý | 12.5 g |
špetka špetka pepře | Pepř černý | |
2 lžíce 2 lžíce posekané zelené petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 30 g |