Nutriční hodnoty (Salát s medvědím česnekem a tuňákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 371 kJ / 806 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,55 g |
Tuky | 40,20 g |
– nasycené | 9,46 g |
– nenasycené | 19,18 g |
–– mononenasycené | 14,77 g |
–– polynenasycené | 4,42 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 541 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 53,00 g |
– cukry | 42,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec vařených natvrdo | Vejce slepičí | 350 g |
1 1 konzerva tuňáka v oleji | Tuňák ve vlastní šťávě | |
5 5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
3 3 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 450 g |
listy medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 špetka 1 špetka moučkového cukru (možno vynechat) | Cukr bílý | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
olej | Olej řepkový |