Nutriční hodnoty (Vepřové závitky s Nivou na hruškách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 759 kJ / 181 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,06 g |
Tuky | 0,82 g |
– nasycené | 0,16 g |
– nenasycené | 0,45 g |
–– mononenasycené | 0,09 g |
–– polynenasycené | 0,35 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 36,63 g |
– cukry | 28,03 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Plátky Plátky vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
Niva anebo jakýkoli jiný sýr s modrou plísní | Niva 50% t. v s. | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 hrušky | Hruška čerstvá | 260 g |
Bílé víno | Víno bílé suché | |
Vývar | Vývar hovězí | |
Dijonská hořčice | Hořčice dijonská | |
Sůl | Sůl mořská | |
Pepř | Pepř černý | |
Máslo | Máslo kravské | |
olej | Olej řepkový | |
Hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |