Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z cizrny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 957 kJ /
468 kcal
Bílkoviny6,09 g
– z toho živočišné bílkoviny2,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,29 g
Tuky33,45 g
– nasycené9,23 g
– nenasycené24,87 g
–– mononenasycené17,16 g
–– polynenasycené7,71 g
––– omega 31,90 g
Vláknina11,04 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 155 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy32,40 g
– cukry12,42 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 hrsti 2 hrsti cizrny Cizrna
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1,5 l 1,5 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1500 ml
trochu trochu sušeného libečku Libeček sušený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
100 ml 100 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.