Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelí s cuketou - třetinové)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 444 kJ /
345 kcal
Bílkoviny14,96 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,96 g
Tuky1,89 g
– nasycené0,71 g
– nenasycené0,86 g
–– mononenasycené0,21 g
–– polynenasycené0,66 g
––– omega 30,06 g
Vláknina32,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,02 g
Sůl10,00 g
Sacharidy55,70 g
– cukry38,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kysané zelí Zelí bílé kvašené 500 g
1 sklenice 1 sklenice marinovaného zelí Zelí bílé sterilované
500 g 500 g cukety Cuketa čerstvá 500 g
2 2 střední cibule Cibule čerstvá 140 g
kmín podle chuti Kmín
lžička lžička cukru Cukr bílý
olej (na smažení cibule) Olej řepkový
1 1 strouhaný syrový brambor na zahuštění - lze zahustit podle zvyklostí Brambor zimní 50 g
špetka špetka soli Sůl mořská
vinný ocet na dochucení - lze použit i normální nebo jablečný ocet Ocet vinný bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.