Nutriční hodnoty (Zelí s cuketou - třetinové)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 444 kJ / 345 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,96 g |
Tuky | 1,89 g |
– nasycené | 0,71 g |
– nenasycené | 0,86 g |
–– mononenasycené | 0,21 g |
–– polynenasycené | 0,66 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 32,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,02 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 55,70 g |
– cukry | 38,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kysané zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
1 sklenice 1 sklenice marinovaného zelí | Zelí bílé sterilované | |
500 g 500 g cukety | Cuketa čerstvá | 500 g |
2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
kmín podle chuti | Kmín | |
lžička lžička cukru | Cukr bílý | |
olej (na smažení cibule) | Olej řepkový | |
1 1 strouhaný syrový brambor na zahuštění - lze zahustit podle zvyklostí | Brambor zimní | 50 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
vinný ocet na dochucení - lze použit i normální nebo jablečný ocet | Ocet vinný bílý |