Nutriční hodnoty (Karbanátky s houbovou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 592 kJ / 1 815 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 197,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 176,57 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,71 g |
Tuky | 51,32 g |
– nasycené | 13,49 g |
– nenasycené | 24,72 g |
–– mononenasycené | 20,69 g |
–– polynenasycené | 4,03 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 48,43 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 1,07 g |
Sůl | 2,22 g |
Sacharidy | 125,58 g |
– cukry | 11,01 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g mleté vepřové plece | Vepřová plec | 800 g |
5 lžic 5 lžic Solamylu | Bramborový škrob | 75 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 cibuli nakrájenou nadrobno | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 prolisované stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
400 g 400 g očištěných nakrájených hřibů (můžeme nahradit žampiony) | Hřib čerstvý | 400 g |
1 1 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 1 g |
1 špetku 1 špetku soli | Sůl mořská | 1 g |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
4 lžíce 4 lžíce vody | Voda | 72 ml |
3 lžíce 3 lžíce nakrájené nati z lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá |