Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karbanátky s houbovou náplní)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 592 kJ /
1 815 kcal
Bílkoviny197,27 g
– z toho živočišné bílkoviny176,57 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,71 g
Tuky51,32 g
– nasycené13,49 g
– nenasycené24,72 g
–– mononenasycené20,69 g
–– polynenasycené4,03 g
––– omega 30,22 g
Vláknina48,43 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 1,07 g
Sůl2,22 g
Sacharidy125,58 g
– cukry11,01 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g mleté vepřové plece Vepřová plec 800 g
5 lžic 5 lžic Solamylu Bramborový škrob 75 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 cibuli nakrájenou nadrobno Cibule čerstvá 70 g
2 2 prolisované stroužky česneku Česnek čerstvý 140 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného kmínu Kmín mletý 2.5 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
400 g 400 g očištěných nakrájených hřibů (můžeme nahradit žampiony) Hřib čerstvý 400 g
1 1 cm silný plátek másla Máslo kravské 1 g
1 špetku 1 špetku soli Sůl mořská 1 g
pepř Pepř černý
kmín Kmín
4 lžíce 4 lžíce vody Voda 72 ml
3 lžíce 3 lžíce nakrájené nati z lahůdkové cibulky Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.