Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Beránek skořicovo-jablečný)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie21 452 kJ /
5 127 kcal
Bílkoviny87,23 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny52,51 g
Tuky273,27 g
– nasycené25,85 g
– nenasycené222,89 g
–– mononenasycené140,87 g
–– polynenasycené82,03 g
––– omega 320,77 g
Vláknina36,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 565 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy531,10 g
– cukry263,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g rozinek Rozinky 50 g
50 ml 50 ml rumu Rum 50 ml
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
50 g 50 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 50 g
350 g 350 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 350 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
1,5 lžičky 1,5 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 7.5 g
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
200 ml 200 ml oleje Olej řepkový 200 ml
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
tuk na vymazání formy Margarín
kokos na vysypání formy Kokos strouhaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.