Nutriční hodnoty (Beránek skořicovo-jablečný)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 21 452 kJ / 5 127 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 52,51 g |
Tuky | 273,27 g |
– nasycené | 25,85 g |
– nenasycené | 222,89 g |
–– mononenasycené | 140,87 g |
–– polynenasycené | 82,03 g |
––– omega 3 | 20,77 g |
Vláknina | 36,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 565 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 531,10 g |
– cukry | 263,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 g 50 g rozinek | Rozinky | 50 g |
50 ml 50 ml rumu | Rum | 50 ml |
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
50 g 50 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
1,5 lžičky 1,5 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 7.5 g |
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
kokos na vysypání formy | Kokos strouhaný |