Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tovačovský pstruh v troubě pečený na bylinkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 260 kJ /
1 018 kcal
Bílkoviny5,30 g
– z toho živočišné bílkoviny0,84 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,46 g
Tuky99,40 g
– nasycené63,73 g
– nenasycené33,94 g
–– mononenasycené31,29 g
–– polynenasycené2,65 g
––– omega 30,40 g
Vláknina8,74 g
Cholesterol 306 mg
Sodík 52 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy21,24 g
– cukry7,82 g
––– laktóza0,96 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 pstruh (středně veliký - cca 300-400 g) Pstruh
120 g 120 g másla Máslo kravské 120 g
lžička lžička kmínu Kmín
sůl Sůl mořská
petrželka Petržel nať čerstvá
máta Máta peprná list čerstvá
tymián Tymián sušený
šalvěj Šalvěj čerstvá
bazalka Bazalka čerstvá
kopr Kopr nať čerstvý
rozmarýn Rozmarýn sušený
4-5 4-5 šalotek Šalotka čerstvá
1 1 citrón Citrón čerstvý 90 g
malé neloupané brambory Brambor zimní
3 lžíce 3 lžíce mraženého hrášku Hrášek zelený mražený 45 g
1 1 mrkev (na tenká kolečka postrouhaná) Mrkev čerstvá 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.