Nutriční hodnoty (Tovačovský pstruh v troubě pečený na bylinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 260 kJ / 1 018 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,84 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,46 g |
Tuky | 99,40 g |
– nasycené | 63,73 g |
– nenasycené | 33,94 g |
–– mononenasycené | 31,29 g |
–– polynenasycené | 2,65 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 8,74 g |
Cholesterol | 306 mg |
Sodík | 52 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 21,24 g |
– cukry | 7,82 g |
––– laktóza | 0,96 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 pstruh (středně veliký - cca 300-400 g) | Pstruh | |
120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
lžička lžička kmínu | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
máta | Máta peprná list čerstvá | |
tymián | Tymián sušený | |
šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
kopr | Kopr nať čerstvý | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
4-5 4-5 šalotek | Šalotka čerstvá | |
1 1 citrón | Citrón čerstvý | 90 g |
malé neloupané brambory | Brambor zimní | |
3 lžíce 3 lžíce mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 45 g |
1 1 mrkev (na tenká kolečka postrouhaná) | Mrkev čerstvá | 50 g |