Nutriční hodnoty (Kachní prsa na zázvoru s pikantními zeleninovými nudlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 390 kJ / 810 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,16 g |
Tuky | 34,93 g |
– nasycené | 5,78 g |
– nenasycené | 28,00 g |
–– mononenasycené | 13,91 g |
–– polynenasycené | 14,09 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 10,76 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 416 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 105,20 g |
– cukry | 10,78 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 ks 2 ks kachní prsa | Kachna prso s kůží | |
4 cm 4 cm zázvoru | Zázvor sušený | |
2 PL 2 PL sezamového oleje | Olej sezamový | 30 ml |
2 PL 2 PL balzamikového octa (s eukalyptovým medem) | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |
200 g 200 g zeleninových nudlí | ||
100 g 100 g kukuřice Bonduelle | Kukuřice sterilovaná | 100 g |
50 g 50 g klíčky mungo | Klíčky mungo čerstvé | 50 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |