Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechová buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 20

Energie21 684 kJ /
5 183 kcal
Bílkoviny94,79 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny68,75 g
Tuky315,18 g
– nasycené27,46 g
– nenasycené249,75 g
–– mononenasycené100,15 g
–– polynenasycené149,60 g
––– omega 329,33 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 421 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy480,45 g
– cukry266,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice Cukr bílý 250 g
0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 hrnek 1 hrnek vlašských ořechů Vlašské ořechy 250 g
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.