Nutriční hodnoty (Ořechová buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
Energie | 21 684 kJ / 5 183 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 68,75 g |
Tuky | 315,18 g |
– nasycené | 27,46 g |
– nenasycené | 249,75 g |
–– mononenasycené | 100,15 g |
–– polynenasycené | 149,60 g |
––– omega 3 | 29,33 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 421 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 480,45 g |
– cukry | 266,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 hrnek 1 hrnek vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% |