Nutriční hodnoty (Dýňový quiche)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 756 kJ / 3 288 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 46,71 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,34 g |
Tuky | 209,50 g |
– nasycené | 135,29 g |
– nenasycené | 70,36 g |
–– mononenasycené | 62,38 g |
–– polynenasycené | 7,98 g |
––– omega 3 | 1,33 g |
Vláknina | 23,00 g |
Cholesterol | 670 mg |
Sodík | 4,06 g |
Sůl | 10,10 g |
Sacharidy | 230,09 g |
– cukry | 28,19 g |
––– laktóza | 6,99 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 200 g |
80 g 80 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 80 g |
140 g 140 g másla nebo tuku na pečení | Máslo kravské | 140 g |
lžička lžička soli | Sůl mořská | |
1/2 hrnečku 1/2 hrnečku vlažné vody | Voda | 125 ml |
asi 1/4 asi 1/4 velké dýně hokkaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
3 3 menší cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
200 ml 200 ml červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
oregáno | Oregano sušené | |
200 g 200 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 200 g |
100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
jedna celá jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
tuk na vymazání | Margarín | |
mouka na vysypání | Mouka pšeničná hladká |