Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Teplý fazolkový salát s ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie909 kJ /
217 kcal
Bílkoviny9,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,00 g
Tuky11,25 g
– nasycené1,05 g
– nenasycené8,70 g
–– mononenasycené1,35 g
–– polynenasycené7,35 g
––– omega 31,13 g
Vláknina15,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 18 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,08 g
– cukry10,13 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g fazolek - čerstvých nebo zmražených Fazolky čerstvé 300 g
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice s vlašskými ořechy viz foto Vlašské ořechy 15 g
velká hrst hrst vyloupaných vlašských ořechů Vlašské ořechy
olej Olej řepkový
hladkolistá petrželka Petržel nať čerstvá
čerstvě mletá mořská sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.