Nutriční hodnoty (Teplý fazolkový salát s ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 909 kJ / 217 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,00 g |
Tuky | 11,25 g |
– nasycené | 1,05 g |
– nenasycené | 8,70 g |
–– mononenasycené | 1,35 g |
–– polynenasycené | 7,35 g |
––– omega 3 | 1,13 g |
Vláknina | 15,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,08 g |
– cukry | 10,13 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g fazolek - čerstvých nebo zmražených | Fazolky čerstvé | 300 g |
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice s vlašskými ořechy viz foto | Vlašské ořechy | 15 g |
velká hrst hrst vyloupaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
olej | Olej řepkový | |
hladkolistá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
čerstvě mletá mořská sůl | Sůl mořská |