Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec na cibuli s růžičkovou kapustou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 179 kJ /
1 716 kcal
Bílkoviny186,80 g
– z toho živočišné bílkoviny159,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,30 g
Tuky51,85 g
– nasycené16,45 g
– nenasycené26,29 g
–– mononenasycené21,10 g
–– polynenasycené5,19 g
––– omega 30,18 g
Vláknina51,10 g
Cholesterol 534 mg
Sodík 515 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy108,65 g
– cukry47,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vepřové plece Vepřová plec 800 g
400 g 400 g cibule (3 velké) Cibule čerstvá 400 g
500 g 500 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 500 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
2 lžíce 2 lžíce sladké mleté papriky Paprika červená sušená 20 g
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
1 1 malá snítka čerstvého rozmarýnu Rozmarýn čerstvý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
vývar na podlití (nebo voda) Vývar masový
3/4 lžičky 3/4 lžičky Solamylu rozmíchaného v troše vody na zahuštění Bramborový škrob 3.75 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.