Nutriční hodnoty (Vepřová plec na cibuli s růžičkovou kapustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 179 kJ / 1 716 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 186,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 159,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,30 g |
Tuky | 51,85 g |
– nasycené | 16,45 g |
– nenasycené | 26,29 g |
–– mononenasycené | 21,10 g |
–– polynenasycené | 5,19 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 51,10 g |
Cholesterol | 534 mg |
Sodík | 515 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 108,65 g |
– cukry | 47,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vepřové plece | Vepřová plec | 800 g |
400 g 400 g cibule (3 velké) | Cibule čerstvá | 400 g |
500 g 500 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 500 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
1 1 malá snítka čerstvého rozmarýnu | Rozmarýn čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
vývar na podlití (nebo voda) | Vývar masový | |
3/4 lžičky 3/4 lžičky Solamylu rozmíchaného v troše vody na zahuštění | Bramborový škrob | 3.75 g |