Nutriční hodnoty (Dušená zelenina v pomerančové šťávě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 030 kJ / 246 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,98 g |
Tuky | 3,39 g |
– nasycené | 1,41 g |
– nenasycené | 1,86 g |
–– mononenasycené | 0,80 g |
–– polynenasycené | 1,06 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 29,65 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 511 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 30,31 g |
– cukry | 14,71 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
1 1 velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 středně velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 řapík 1 řapík celeru | Celer bulva čerstvá | 500 g |
1 lžíce 1 lžíce nahrubo nastrouhaného kořene zázvoru | Zázvor sušený | 15 g |
8 cm 8 cm dlouhá zelená část pórku | Pórek čerstvý | |
1 1 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 1 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
mletý pepř (můžeme vynechat) | Pepř černý mletý | |
podle potřeby pár kapek citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
lístky lístky celeru na ozdobu | Celer bulva čerstvá |