Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušená zelenina v pomerančové šťávě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 030 kJ /
246 kcal
Bílkoviny9,99 g
– z toho živočišné bílkoviny0,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,98 g
Tuky3,39 g
– nasycené1,41 g
– nenasycené1,86 g
–– mononenasycené0,80 g
–– polynenasycené1,06 g
––– omega 30,00 g
Vláknina29,65 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 511 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy30,31 g
– cukry14,71 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 pomeranč Pomeranč čerstvý
1 1 velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 středně velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 řapík 1 řapík celeru Celer bulva čerstvá 500 g
1 lžíce 1 lžíce nahrubo nastrouhaného kořene zázvoru Zázvor sušený 15 g
8 cm 8 cm dlouhá zelená část pórku Pórek čerstvý
1 1 cm silný plátek másla Máslo kravské 1 g
špetka špetka soli Sůl mořská
mletý pepř (můžeme vynechat) Pepř černý mletý
podle potřeby pár kapek citronové šťávy Šťáva z citrónu
lístky lístky celeru na ozdobu Celer bulva čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.