Nutriční hodnoty (Masový nákyp s růžičkovou kapustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 658 kJ / 3 742 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 189,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 164,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,53 g |
Tuky | 294,53 g |
– nasycené | 132,85 g |
– nenasycené | 148,96 g |
–– mononenasycené | 123,52 g |
–– polynenasycené | 25,44 g |
––– omega 3 | 2,82 g |
Vláknina | 33,23 g |
Cholesterol | 988 mg |
Sodík | 5,43 g |
Sůl | 13,09 g |
Sacharidy | 69,50 g |
– cukry | 17,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
650 g 650 g pečeného vepřového masa | Vepřová kýta | 650 g |
550 g 550 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 550 g |
300 g 300 g slaniny např. Gazdovské slaniny | Špek | 300 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce lněného semínka (můžeme vynechat) | Lněná semínka | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |