Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Masový nákyp s růžičkovou kapustou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 658 kJ /
3 742 kcal
Bílkoviny189,89 g
– z toho živočišné bílkoviny164,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,53 g
Tuky294,53 g
– nasycené132,85 g
– nenasycené148,96 g
–– mononenasycené123,52 g
–– polynenasycené25,44 g
––– omega 32,82 g
Vláknina33,23 g
Cholesterol 988 mg
Sodík 5,43 g
Sůl13,09 g
Sacharidy69,50 g
– cukry17,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
650 g 650 g pečeného vepřového masa Vepřová kýta 650 g
550 g 550 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 550 g
300 g 300 g slaniny např. Gazdovské slaniny Špek 300 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 lžíce 1 lžíce lněného semínka (můžeme vynechat) Lněná semínka 15 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.