Nutriční hodnoty (Bezlepková bublanina s lesním ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 342 kJ / 1 516 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,00 g |
Tuky | 15,20 g |
– nasycené | 1,60 g |
– nenasycené | 10,25 g |
–– mononenasycené | 3,00 g |
–– polynenasycené | 7,25 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 15,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 405 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 295,00 g |
– cukry | 12,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g rýžové mouky | Mouka rýžová hladká | 100 g |
100 g 100 g tapiokové mouky | Mouka tapioková | 100 g |
150 g 150 g pohankové mouky | Mouka pohanková | 150 g |
4 4 polévkové lžíce jemné rýžové krupičky | Mouka rýžová hladká | |
1 1 čajová lžička psyllia | Psyllium | |
500 ml 500 ml sušeného rýžového nápoje Zajíc | Nápoj sójový | 500 ml |
6 6 čajových lžiček sirupu agave | Sirup citronový | |
5 5 čajových lžiček rozpuštěného a vychladlého ghee | Ghí | |
1 1 vrchovatá čajová lžička sody bikarbony | Jedlá soda | |
vanilkový cukr na posypání | Cukr vanilkový |