Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře na víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 976 kJ /
1 428 kcal
Bílkoviny12,53 g
– z toho živočišné bílkoviny3,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,15 g
Tuky75,95 g
– nasycené32,53 g
– nenasycené42,09 g
–– mononenasycené34,09 g
–– polynenasycené8,00 g
––– omega 31,06 g
Vláknina7,90 g
Cholesterol 53 mg
Sodík 1,23 g
Sůl3,00 g
Sacharidy64,73 g
– cukry29,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 rozporcované kuře (používám z volného výběhu) Kuře
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
kousek kousek másla velikosti ořechu Vlašské ořechy
75 g 75 g anglické slaniny Anglická slanina 75 g
175 g 175 g menších žampiónů Žampion čerstvý 175 g
16 16 malých cibulek Cibulka jarní čerstvá
4 lžíce 4 lžíce koňaku nebo brandy Brandy 60 ml
3 lžíce 3 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
400 ml 400 ml kvalitního suchého červeného vína Víno červené suché 400 ml
150 ml 150 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 150 ml
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
snítka snítka tymiánu Tymián sušený
snítka snítka petržele Petržel kořenová čerstvá
snítka snítka oregána Oregano sušené
snítka snítka estragonu Estragon sušený
štipec štipec muškátového oříšku Muškátový oříšek
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.