Nutriční hodnoty (Jablková zavařenina s kávou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 470 kJ / 112 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
Tuky | 0,78 g |
– nasycené | 0,26 g |
– nenasycené | 0,35 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,32 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 5,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 22,50 g |
– cukry | 21,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 1,5 kg jablek nakrájených na malé kousky | Jablko čerstvé | 225 g |
1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
3 3 lyžice instantní kávy | Káva instantní sušená | |
1/2 1/2 lyžičky skořice | Skořice ceylonská | |
5 5 rozdrcených hřebíčků | Hřebíček | |
1 balíček 1 balíček ( 250 g ) želírovacího cukru 4:1 | Cukr želírovací | |
citrónová šťava ( ak treba ) | Šťáva z citrónu |