Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňová polévka s mandlovým mlékem a kari)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie1 294 kJ /
309 kcal
Bílkoviny5,18 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,18 g
Tuky14,67 g
– nasycené1,12 g
– nenasycené12,72 g
–– mononenasycené8,67 g
–– polynenasycené4,05 g
––– omega 30,91 g
Vláknina11,45 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 55 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy34,60 g
– cukry9,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 dýně hokaido Dýně Hokkaidó čerstvá
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
2 2 střední brambory Brambor zimní 100 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
bobkový list Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská
1 lžička 1 lžička kari Kari 5 g
200 ml 200 ml mandlového mléka Nápoj mandlový 200 ml
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
bujon (možno vynechat) Bujón hovězí
starší chleba (rohlík) Chléb pšeničný kváskový
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.