Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňová polévka se zázvorem a kari)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie1 599 kJ /
382 kcal
Bílkoviny2,18 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,11 g
Tuky35,04 g
– nasycené9,05 g
– nenasycené25,83 g
–– mononenasycené22,45 g
–– polynenasycené3,37 g
––– omega 30,06 g
Vláknina7,27 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,69 g
– cukry4,49 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 dýně hokaido Dýně Hokkaidó čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce olivového oleje Olej olivový 27.5 ml
1 plátek 1 plátek másla Máslo kravské 10 g
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
3 3 tenké plátky zázvoru Zázvor sušený
1 lžička 1 lžička kari koření Kari 5 g
1 špetka 1 špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek
smetana na vaření (dle chuti) Smetana kravská sladká 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.