Nutriční hodnoty (Dýňová omáčka s fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 961 kJ / 1 425 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 94,45 g |
Tuky | 3,47 g |
– nasycené | 1,31 g |
– nenasycené | 2,11 g |
–– mononenasycené | 0,43 g |
–– polynenasycené | 1,68 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 79,63 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 152 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 216,65 g |
– cukry | 12,69 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší (máslová) dýně | Dýně čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
400 g 400 g fazolí předem uvařených nebo z plechovky (např.: bílé máslové) | Fazole bílé | 400 g |
cca 1 l 1 l vody nebo zeleninového vývaru (záleží na velikosti dýně) | Voda | 1000 ml |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
1 lžíce 1 lžíce worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | 15 ml |
sůl, pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |