Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňová omáčka s fazolemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 961 kJ /
1 425 kcal
Bílkoviny94,45 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny94,45 g
Tuky3,47 g
– nasycené1,31 g
– nenasycené2,11 g
–– mononenasycené0,43 g
–– polynenasycené1,68 g
––– omega 30,00 g
Vláknina79,63 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 152 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy216,65 g
– cukry12,69 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší (máslová) dýně Dýně čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
400 g 400 g fazolí předem uvařených nebo z plechovky (např.: bílé máslové) Fazole bílé 400 g
cca 1 l 1 l vody nebo zeleninového vývaru (záleží na velikosti dýně) Voda 1000 ml
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g
1 lžíce 1 lžíce worcesterové omáčky Worcestrová omáčka 15 ml
sůl, pepř Pepř černý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.