Nutriční hodnoty (Ořechový beránek, bábovka, dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 17 474 kJ / 4 177 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,20 g |
Tuky | 196,30 g |
– nasycené | 20,68 g |
– nenasycené | 151,90 g |
–– mononenasycené | 87,10 g |
–– polynenasycené | 64,80 g |
––– omega 3 | 14,41 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 624 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 511,25 g |
– cukry | 276,05 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
250 g 250 g pískového cukru | Cukr bílý | 250 g |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
10 lžic 10 lžic oleje | Olej řepkový | 110 ml |
1 balíček 1 balíček kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
70 g 70 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 70 g |
10 lžic 10 lžic horké vody | Voda | 180 ml |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |