Nutriční hodnoty (Karbanátky s tvarůžkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 5 643 kJ / 1 349 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 192,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 188,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,48 g |
Tuky | 45,72 g |
– nasycené | 13,54 g |
– nenasycené | 29,02 g |
–– mononenasycené | 12,39 g |
–– polynenasycené | 16,62 g |
––– omega 3 | 0,55 g |
Vláknina | 8,95 g |
Cholesterol | 265 mg |
Sodík | 4,90 g |
Sůl | 12,08 g |
Sacharidy | 38,50 g |
– cukry | 12,60 g |
––– laktóza | 4,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g mletého krůtího masa | Krůta stehno bez kosti a kůže | 600 g |
200 g 200 g Olomouckých tvarůžků | Tvarůžky | 200 g |
150 g 150 g uvařených brambor | Brambor zimní | 150 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
50 ml 50 ml smetany 30% | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
Solamyl na obalení | Bramborový škrob | |
sůl podle potřeby | Sůl mořská | |
olej nebo sádlo na smažení | Olej řepkový |