Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karbanátky s tvarůžkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie5 643 kJ /
1 349 kcal
Bílkoviny192,55 g
– z toho živočišné bílkoviny188,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,48 g
Tuky45,72 g
– nasycené13,54 g
– nenasycené29,02 g
–– mononenasycené12,39 g
–– polynenasycené16,62 g
––– omega 30,55 g
Vláknina8,95 g
Cholesterol 265 mg
Sodík 4,90 g
Sůl12,08 g
Sacharidy38,50 g
– cukry12,60 g
––– laktóza4,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g mletého krůtího masa Krůta stehno bez kosti a kůže 600 g
200 g 200 g Olomouckých tvarůžků Tvarůžky 200 g
150 g 150 g uvařených brambor Brambor zimní 150 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
50 ml 50 ml smetany 30% Smetana kravská sladká 12% 50 ml
Solamyl na obalení Bramborový škrob
sůl podle potřeby Sůl mořská
olej nebo sádlo na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.