Nutriční hodnoty (Ředkvičkový salát se sýrem II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 818 kJ / 435 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,96 g |
Tuky | 26,26 g |
– nasycené | 16,19 g |
– nenasycené | 9,07 g |
–– mononenasycené | 8,01 g |
–– polynenasycené | 1,06 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 4,37 g |
Cholesterol | 96 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 2,63 g |
Sacharidy | 21,10 g |
– cukry | 19,72 g |
––– laktóza | 10,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
3 ks 3 ks jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1/2 1/2 sladšího jablka | Jablko čerstvé | 75 g |
100 g 100 g tvrdého sýra podle chuti | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
100 g 100 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
cukr podle chuti | Cukr bílý | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu |