Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ředkvičkový salát se sýrem II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 818 kJ /
435 kcal
Bílkoviny26,26 g
– z toho živočišné bílkoviny25,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,96 g
Tuky26,26 g
– nasycené16,19 g
– nenasycené9,07 g
–– mononenasycené8,01 g
–– polynenasycené1,06 g
––– omega 30,17 g
Vláknina4,37 g
Cholesterol 96 mg
Sodík 1,05 g
Sůl2,63 g
Sacharidy21,10 g
– cukry19,72 g
––– laktóza10,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 svazek 1 svazek ředkviček Ředkvička čerstvá 110 g
3 ks 3 ks jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
1/2 1/2 sladšího jablka Jablko čerstvé 75 g
100 g 100 g tvrdého sýra podle chuti Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
100 g 100 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
cukr podle chuti Cukr bílý
citronová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.