Nutriční hodnoty (Hruškáč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 703 kJ / 1 841 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,58 g |
Tuky | 93,52 g |
– nasycené | 52,85 g |
– nenasycené | 34,55 g |
–– mononenasycené | 29,69 g |
–– polynenasycené | 4,86 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 753 mg |
Sodík | 691 mg |
Sůl | 1,83 g |
Sacharidy | 206,21 g |
– cukry | 119,31 g |
––– laktóza | 5,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
50 g 50 g krupicového cukru | Cukr bílý | 50 g |
100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
6 lžic 6 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 90 ml |
500 g 500 g hrušek | Hruška čerstvá | 500 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 12 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 22.5 ml |
brusinkový (rybízový) džem | Marmeláda jahodová | |
1 hrst 1 hrst ořechů | Vlašské ořechy |