Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hruškáč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 703 kJ /
1 841 kcal
Bílkoviny34,63 g
– z toho živočišné bílkoviny21,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,58 g
Tuky93,52 g
– nasycené52,85 g
– nenasycené34,55 g
–– mononenasycené29,69 g
–– polynenasycené4,86 g
––– omega 30,60 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 753 mg
Sodík 691 mg
Sůl1,83 g
Sacharidy206,21 g
– cukry119,31 g
––– laktóza5,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
50 g 50 g krupicového cukru Cukr bílý 50 g
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
6 lžic 6 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 90 ml
500 g 500 g hrušek Hruška čerstvá 500 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce krupicového cukru Cukr bílý 12 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 22.5 ml
brusinkový (rybízový) džem Marmeláda jahodová
1 hrst 1 hrst ořechů Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.