Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Letní bramborový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 252 kJ /
1 016 kcal
Bílkoviny26,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,20 g
Tuky22,10 g
– nasycené3,22 g
– nenasycené18,56 g
–– mononenasycené15,66 g
–– polynenasycené2,90 g
––– omega 30,02 g
Vláknina20,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 248 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy168,04 g
– cukry12,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g nových brambor Brambor raný 800 g
1 1 salátová okurka Okurka salátová čerstvá
100 g 100 g pórku Pórek čerstvý 100 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce celozrnné hořčice (nebo jiné) Hořčice kremžská
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
citronová šťáva (případně balzamikový ocet) Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.