Nutriční hodnoty (Letní bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 252 kJ / 1 016 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,20 g |
Tuky | 22,10 g |
– nasycené | 3,22 g |
– nenasycené | 18,56 g |
–– mononenasycené | 15,66 g |
–– polynenasycené | 2,90 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 20,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 248 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 168,04 g |
– cukry | 12,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g nových brambor | Brambor raný | 800 g |
1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
100 g 100 g pórku | Pórek čerstvý | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce celozrnné hořčice (nebo jiné) | Hořčice kremžská | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
citronová šťáva (případně balzamikový ocet) | Šťáva z citrónu |