Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Banánová lahůdka aneb vylepšení Hraběnčiných řezů)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 016 kJ /
5 262 kcal
Bílkoviny98,40 g
– z toho živočišné bílkoviny33,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny64,48 g
Tuky151,05 g
– nasycené81,71 g
– nenasycené50,53 g
–– mononenasycené41,80 g
–– polynenasycené8,73 g
––– omega 30,95 g
Vláknina43,20 g
Cholesterol 1,10 g
Sodík 485 mg
Sůl1,40 g
Sacharidy857,56 g
– cukry490,10 g
––– laktóza7,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice Cukr bílý 250 g
4 4 žloutky Vaječný žloutek 92 g
1 1 Hera Margarín
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
6 6 banánů (lepší zralejší) Banán čerstvý 540 g
plnotučný tvaroh Tvaroh plnotučný
250 ml 250 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
vanilkový cukr Cukr vanilkový
200 g 200 g čokoláda na vaření (nemusí být) Čokoláda hořká 40% 200 g
4 4 bílky Vaječný bílek 132 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.