Nutriční hodnoty (Banánová lahůdka aneb vylepšení Hraběnčiných řezů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 016 kJ / 5 262 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 64,48 g |
Tuky | 151,05 g |
– nasycené | 81,71 g |
– nenasycené | 50,53 g |
–– mononenasycené | 41,80 g |
–– polynenasycené | 8,73 g |
––– omega 3 | 0,95 g |
Vláknina | 43,20 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 485 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 857,56 g |
– cukry | 490,10 g |
––– laktóza | 7,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
1 1 Hera | Margarín | |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
6 6 banánů (lepší zralejší) | Banán čerstvý | 540 g |
plnotučný tvaroh | Tvaroh plnotučný | |
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
200 g 200 g čokoláda na vaření (nemusí být) | Čokoláda hořká 40% | 200 g |
4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |