Nutriční hodnoty (Pečená kachní prsa s červeným zelím a bramborovým knedlíkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 10 164 kJ / 2 429 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 194,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 158,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,11 g |
Tuky | 55,73 g |
– nasycené | 12,90 g |
– nenasycené | 38,07 g |
–– mononenasycené | 21,42 g |
–– polynenasycené | 16,65 g |
––– omega 3 | 1,06 g |
Vláknina | 23,33 g |
Cholesterol | 784 mg |
Sodík | 516 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 276,68 g |
– cukry | 17,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g kachních prsou s kostí (nebo 600 g vykostěných) | Kachna prso s kůží | 750 g |
2 větvičky 2 větvičky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
hrubozrnná sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
500 g 500 g sterilovaného červeného zelí | Zelí červené sterilované | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
0,5 lžičky 0,5 lžičky kmínu | Kmín | 2.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
500 g 500 g vařených brambor | Brambor zimní | 500 g |
100 g 100 g hrubé krupice | Krupice pšeničná hrubá | 100 g |
150 g 150 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 150 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
sůl | Sůl mořská |