Nutriční hodnoty (Kapr na cibuli a jablkách s bramborovo-kapustovou kaší)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 689 kJ / 882 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,18 g |
Tuky | 43,61 g |
– nasycené | 20,90 g |
– nenasycené | 21,52 g |
–– mononenasycené | 18,07 g |
–– polynenasycené | 3,45 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 20,80 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 840 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 101,15 g |
– cukry | 36,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 filety z kapra | Kapr filet | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 menší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
1/2 1/2 střední hlávky kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
máslo | Máslo kravské | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
olivový olej | Olej olivový | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý |