Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapr na cibuli a jablkách s bramborovo-kapustovou kaší)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 689 kJ /
882 kcal
Bílkoviny11,93 g
– z toho živočišné bílkoviny1,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,18 g
Tuky43,61 g
– nasycené20,90 g
– nenasycené21,52 g
–– mononenasycené18,07 g
–– polynenasycené3,45 g
––– omega 30,17 g
Vláknina20,80 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 840 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy101,15 g
– cukry36,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 filety z kapra Kapr filet
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 menší jablka Jablko čerstvé 300 g
50 g 50 g anglické slaniny Anglická slanina 50 g
400 g 400 g brambor Brambor zimní 400 g
1/2 1/2 střední hlávky kapusty Kapusta hlávková čerstvá
máslo Máslo kravské
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
olivový olej Olej olivový
citronová šťáva Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
čerstvý tymián Tymián čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.