Nutriční hodnoty (Žampiony se šunkou a vejci, dušené v pánvi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 292 kJ / 548 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,97 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 37,74 g |
– nasycené | 11,78 g |
– nenasycené | 16,83 g |
–– mononenasycené | 13,70 g |
–– polynenasycené | 3,13 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 898 mg |
Sůl | 2,09 g |
Sacharidy | 6,05 g |
– cukry | 3,25 g |
––– laktóza | 3,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 velké žampiony /300 g | Žampion čerstvý | |
8 plátků 8 plátků šunky/ 80 g | ||
1 1 lžíci nakrájených lístků petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
2 plátky 2 plátky másla/ 2x50 g | ||
2 2 lahůdkové cibule | Cibulka jarní nať čerstvá | |
4 4 menší vejce | Vejce slepičí | 280 g |
50 g 50 g Eidamu nastrouhaného na hrubých slzičkách | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
60 ml 60 ml vývaru,nebo vody na podlití | ||
sůl, mletý pepř | Pepř černý mletý |