Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohovo-pudinkový závin s hruškami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 895 kJ /
692 kcal
Bílkoviny19,78 g
– z toho živočišné bílkoviny17,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,60 g
Tuky12,89 g
– nasycené4,64 g
– nenasycené5,52 g
–– mononenasycené3,95 g
–– polynenasycené1,57 g
––– omega 30,25 g
Vláknina17,95 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 216 mg
Sůl0,46 g
Sacharidy115,20 g
– cukry65,88 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 balení 1 balení listového těsta(měl jsem Korrekt na pečicím papíru 300g)
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
4-5 4-5 hrušek Hruška čerstvá 585 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
měkký tvaroh Tvaroh polotučný
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
cukr krupice Cukr bílý
žloutek na potření Vaječný žloutek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.