Nutriční hodnoty (Tvarohovo-pudinkový závin s hruškami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 895 kJ / 692 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,60 g |
Tuky | 12,89 g |
– nasycené | 4,64 g |
– nenasycené | 5,52 g |
–– mononenasycené | 3,95 g |
–– polynenasycené | 1,57 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 17,95 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 216 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 115,20 g |
– cukry | 65,88 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 balení 1 balení listového těsta(měl jsem Korrekt na pečicím papíru 300g) | ||
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
4-5 4-5 hrušek | Hruška čerstvá | 585 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
měkký tvaroh | Tvaroh polotučný | |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
cukr krupice | Cukr bílý | |
žloutek na potření | Vaječný žloutek |