Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně s bylinkovou krustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 442 kJ / 1 540 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 241,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 239,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,24 g |
Tuky | 57,23 g |
– nasycené | 14,03 g |
– nenasycené | 28,37 g |
–– mononenasycené | 23,73 g |
–– polynenasycené | 4,64 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 508 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 13,64 g |
– cukry | 4,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové pečeně nebo krkovice | Vepřová kotleta bez kosti | 1000 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
svazek svazek petrželky | Petržel nať čerstvá | |
svazek svazek pažitky | Pažitka čerstvá | |
svazek svazek majoránky | Majoránka sušená | |
1 1 pěkná cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |